Website 1ste Ploeg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   

 

Beste ouder(s), jeugdspeler
 

KFC Sparta Petegem is een ambitieuze voetbalclub die jeugdopleiding hoog in het vaandel voert. Omdat wij voortdurend kwaliteitsverbetering nastreven binnen de verschillende spelersgroepen zetten wij ook de deuren open voor nieuwe talenten. Om dat alles in goeie banen te leiden, volgen wij onderstaande procedure:

 

  • spelertjes die voor het eerst met de voetbalsport kennis maken, kunnen terecht in de bewegingsschool. Aanvraag voor deelname aan de bewegingsschool wordt gedaan via mail naar [email protected]
  • jeugdspelers van 7 tot 19 jaar die van mening zijn dat zij over voldoende kwaliteiten beschikken op (inter)provinciaal niveau maar nog niet werden opgemerkt door één van onze scouts vullen onderstaande aanvraag tot testprocedure in. Dan zal eerst één van onze scouts bij één van de wedstrijden langs komen om te evalueren en indien dat rapport positief is, word je uitgenodigd voor een testtraining en/of -wedstrijd.
  • jeugdspelers die wensen toe te treden tot de gewestelijke zuil, die vullen eveneens onderstaande aanvraag tot (test)procedure in. Onze jeugdwerking neemt, in geval van vrije plaatsen, contact met je op.
  • telefonische contactname door een speler wordt niet beschouwd als een officiële aanvraag.


Veel succes!

 


Klik HIER voor een aanvraag tot Proefdraaien
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 
 

 

©  Jeugd KFC Sparta Petegem   -   Realisatie : Webteam KFC Sparta Petegem